Sandra
Na een reorganisatie op mijn werk een aantal jaren geleden was het tijd om iets anders te gaan doen. Mijn passie voor koken en bakken werd omgezet naar een professioneel bedrijf.
Wanneer je mij vraagt: wat doe je nu het liefst, kan ik daar in alle eerlijkheid op zeggen dat ik de gasten een heerlijke beleving wil meegeven. Patisserie, koken op locatie, borrelplanken en workshops wissel ik allemaal heel graag af.
Mijn woonplaats is het Westland en hier kan ik de mooiste verse lokale groenten vinden die ik graag verwerk in mijn gerechten. Of je nu geheel Vegan wilt eten of een voorkeur voor een bepaalde keuken hebt. Het menu stel ik geheel af op jouw wensen.
Naast mijn koksopleiding heb ik veel cursussen gedaan in de patisserie, dus een heerlijke uitgebreide high tea behoort zeker tot de mogelijkheden. Verder is de Indonesische keuken één van mijn persoonlijke favorieten, maar eigenlijk kook ik graag waar de gast blij van wordt.
Samen koken is een heerlijke manier om iets te vieren en elkaar op een informele manier beter te leren kennen, dus ik verwelkom jou graag in de keuken van Kookstudio Delft om samen te gaan koken. Na een gezellige avond of middag, kan je met meer kennis en vaardigheden zelf thuis lekker aan de slag.