Jeroen

Welkom, ik ben Jeroen, in 1972 geboren in t Zuid-Hollandse Rockanje dicht bij de zee.

Sinds mijn 15e ben ik werkzaam in de horeca en ben mijn carrière als afwasser begonnen naar barkeeper en van gastheer tot chef-kok.

In 1999 ben ik als zelfstandig ondernemer op landgoed Te Werve, hier deed ik de horeca verzorgen voor de ontspanningsvereniging “Te Werve” van de Koninklijke Shell.

Op dit mooie landgoed verzorgde ik ook feesten en partijen en daarbij heb ik ook heel veel catering gedaan op de meest uiteenlopende locaties voor oa Suzuki Nederland, KPN, Trigion, Pels Rijken de landsadvocaat, gemeentelijke en overheidsinstellingen en verschillende raceteams.

In 2019 ben ik het avontuur “Beachclub Amigos” met een paar goede vrienden aangegaan en heb zelfs op het Kijkduin stand gewoond tijdens de corona. Helaas is Amigos op 6 oktober 2023 afgebrand waardoor ik nu verschillende activiteiten doe. Oa de catering in de luxe skylounge voor de Ambassadeurs van ADO, ondersteun in de horeca op tennispark Vredenburch en Tennispark Overvoorde, partijen op locaties voor kleinere groepen tot max 50 personen bij particulieren of bedrijven op locatie.

Omdat ik het heerlijk vind om met mensen om te gaan en mijn passie voor koken en om tapas te maken en met leuk gezelschap op te peuzelen. Tapas zijn in de volksmond eigenlijk gewoon kleine gerechtjes die oorspronkelijk tussen duim en wijsvinger worden gegeten. Het hedendaagse is een klein vorkje en soms een mes erbij wel prettig.

De tapas heb ik vertaald naar verschillende keukenstijlen en verschillende menu’s gemaakt met diversiteit van klassiekers die dan in kleine vorm worden aangeboden.

Graag vertel ik wat ik allemaal heb beleefd en ik kan heel veel technieken, tips en trucks meegeven tijdens de workshops.

Graag tot snel